WERKWIJZE

Na een kostenloos (telefonisch) kennismakingsgesprek kunnen we de volgende afspraken voor de intake maken. De intake bestaat uit:

- Leefstijl- en voedingsanalyse (duur circa 90 minuten); hierin gaan we samen jouw leef- en eetgewoontes onder de loep nemen om te onderzoeken of en hoe hier veranderingen in aangebracht kunnen worden om een fitter in het leven te staan

of

- Integrale vitaliteitscheck (duur circa 90 minuten); tijdens deze check gaan we breder kijken naar je leven: wat vind jij belangrijk, hoe ga je om met emoties, relaties, waar kom jij je bed voor uit en wat kost je onnodig veel energie en hoe kun je hier veranderingen in aanbrengen.

 

Na de intake kunnen we vervolgafspraken maken om jouw doelen verder te verwezenlijken. Dit kan door een enkel coachgesprek of een langer coachtraject. 

 

COOL

CooL staat voor Coaching op Leefstijl. Cool is een groepsprogramma inclusief individuele gesprekken. Cool is opgezet om je te begeleiden bij het aanpassen van je beweeg- en voedingsgewoonten en bij het veranderen van je gedrag.
Een leefstijl veranderen kost best wat inzet, tijd en energie. Daarom bestaat het programma uit een basisprogramma van ongeveer 9 maanden en een onderhoudsprogramma van ongeveer 16 maanden. Je wordt dus 2 jaar lang begeleid! 

 

CooL staat voor meer vitaliteit en een duurzame gezondere verandering van je leefstijl. Daarbij word je niets opgelegd. Een leefstijl moet immers passen bij jou. En jij bent de enige die hier keuzes in kan maken. Daarom ligt de regie bij jou! Ik heb als coach een ondersteunende rol.

 

Enkele belangrijke thema’s die je tegen komt in het programma zijn vitaliteit, voeding, beweging, slaap, stress, energiemanagement, timemanagement en ontspanning.

 

TARIEVEN

Particulieren (inclusief BTW)

 

- Leefstijl- en voedingsanalyse €120,-

- Integrale vitaliteitscheck €120,-

- Vervolggesprek €80,- (1 uur)

 

Tot 24 uur voor de afspraak kan deze kosteloos geannuleerd of verzet worden, na deze tijd wordt €50 in rekening gebracht

 

Bedrijven (exclusief BTW)

Voor bedrijven wordt een traject op maat samengesteld. Aan de hand van de gemaakte afspraken zal een offerte gemaakt worden.

 

VERGOEDING

Vanaf 2019 wordt de gecombineerde Leefstijlinterventie COOL door alle zorgverzekeraars vergoed uit de basisverzekering.

 

BEROEPSVERENIGING

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging leefstijlcoaches Nederland (www.blcn.nl).