Een sprankelende en vitale leefstijl!

Over mij

Ik ben Peggy Ras, getrouwd met Chris en moeder van 2 kinderen, Daan en Puck. 

In 2000 ben ik afgestudeerd als ergotherapeute. Na verschillende banen gehad te hebben, ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij een commercieel reïntegratiebedrijf waar ik mensen met een WAO en WW uitkering begeleid heb naar betaald werk. In dit werk vond ik vooral het coachen van de clienten erg leuk. Zoeken naar iemands kracht, waar iemand enthousiast van wordt!

In 2007 ben ik geswitcht naar een baan als inkomensconsulent bij een gemeente. Helaas bleek dat dit werk voor mij niet geschikt was, ik werd er letterlijk ziek van; mijn balans was helemaal zoek. Gelukkig heb ik binnen deze gemeente de kans gekregen om aan de slag te gaan als reïntegratieconsulent met mensen met een bijstandsuitkering. Gelukkig, ik mocht weer gaan doen waar ik goed in ben: mensen begeleiden en coachen en op zoek gaan naar waar mensen gelukkig van worden.

 

In 2017 besloot ik dat ik mijn kennis op het gebied van coachen wilde uitbreiden; mijn kinderen worden steeds zelfstandiger en ik heb het gevoel dat ik weer meer tijd voor mezelf krijg. Na een zoektocht naar opleidingen die me aanspreken kwam ik terecht bij MARK Academy (www.markacademy.nl); de opleiding tot integraal leefstijl- en vitaliteitscoach. Van deze opleiding en visie gaat mijn hart sneller kloppen!

In oktober 2017 ben ik gestart met de opleiding en sinds juni 2018 mag ik mijzelf gediplomeerd leefstijl- en vitaliteitscoach noemen!